Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Αττικό πάρκο: Το Γκουαντάναμο της άγριας πανίδας βρίσκεται στα Σπάτα



Αττικό Πάρκο: Μέσα στη δίνη της οικονομική κρίσης αναζητάτε σπόνσορες. Γι αυτό το λόγο έχετε πάρει σβάρνα πρωινάδικα, μεσημεριανάδικα και όπως πάει θα γίνετε ψωμοζήτουλες και της μεταμεσονύχτιας ζώνης.

Λοιπόν, για να σταματήσει το παραμυθάκι σας: Όποιος αγαπάει τα ζώα, δεν τα κλείνει πίσω από τα κάγκελα. Αγωνίζεται για την ελευθερία τους. Υπερασπίζεται το περιβάλλον που νομοτελειακά τους ανήκει. Συνεπώς, δεν διαφέρετε καθόλου από τους επιχειρηματίες των τσίρκο. Με τη διαφορά ότι το δικό σας θέαμα είναι κεκαλυμμένο πίσω από το άλλοθι των "εκπαιδευτικών προγραμμάτων".

Προφανώς θεωρείτε ως "ψυχαγωγία" το θέαμα ενός φυλακισμένου ιαγουάρου ή ενός τσίτα που ζουν χιλιάδες μίλια μακριά από τον φυσικό τους χώρο. Ζώα και πουλιά που στη φύση χρειάζονται χώρο 5-10 στρεμμάτων έκαστο, περιορίζονται στα 190 στρέμματα του πάρκου. Και επιπλέον έχετε και το θράσος να καμαρώνετε σαν γύφτικα σκεπάρνια ότι θα φέρετε και άλλα!
Ντροπή σας.

Κανένας δεν σας όρισε υπέρτατο κριτή για να στερείτε την ελευθερία από ΚΑΝΕΝΑ πλάσμα σε αυτό τον πλανήτη. Και πριν μου γυρίσετε αδέξια το μπαλάκι μιλώντας για τα ζώα εκτροφής (όπως είναι η πάγια τακτική σας) σας ενημερώνω ότι είμαι χορτοφάγος.

Σε περίπτωση δε, που ξαναλάβω αυθαίρετα newsletter (ενώ ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω κάνει εγγραφή) θα σας γαμήσω το κέρατο στα spam στο δικό σας mailbox. Γκέγκε;

Πηγή: Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: