Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Για τα τρία χαρτονομίσματα Το Βήμα έγραψε:



Μπορεί ο Παλαιοκώστας να μην έχει ακόμη συλληφθεί, αλλά τουλάχιστον συνελήφθησαν τρία προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ που είχαν «πάρε- δώσε» μαζί του. Οι συλλήψεις έγιναν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που λειτουργεί εντός του Κοινοβουλίου.

Τα χαρτονομίσματα κατατέθηκαν σε τρεις διαφορετικές ημερομηνίες από τρεις διαφορετικούς κατόχους και, όπως αποδείχθηκε, ήταν τμήμα των λύτρων που δόθηκαν για την απελευθέρωση του επιχειρηματία κ. Γ. Μυλωνά. Ως γνωστόν τα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ περνούν από ειδικό έλεγχο, γι΄ αυτό μόλις κατατέθηκαν σήμανε συναγερμός.

Οι κάτοχοί τους έμπλεξαν. Κλήθηκε η Ασφάλεια, ζητήθηκαν στοιχεία ενώ τα ένοχα χαρτονομίσματα πέρασαν από «σκληρή ανάκριση» καθώς υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι κυκλοφορούσαν «χέρι χέρι» εκτός τραπεζικού συστήματος ώσπου να φθάσουν στο εν λόγω υποκατάστημα της Εθνικής από ανυποψίαστους καταθέτες! Ελπίζω να μην αποδράσουν με ελικόπτερο...

Πηγή: Το Βήμα

Ονόματα θα μάθουμε; Τα χαρτονομίσματα τα είχαν βουλευτές; Τα είχαν αστυνομικοί που συνοδεύουν τους βουλευτές; Τα είχαν υπάλληλοι των βουλευτών ή υπάλληλοι της βουλής;

Ο κυρίαρχος λαός δεν πρέπει να μάθει;

Παλαιότερα ο βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη "Πρωταγωνιστές" είχε πει ότι οι μεγαλέμποροι των ναρκωτικών βρίσκονται μέσα στη βουλή.

Βουλή είναι αυτή ή cosa nostra;

Να χαίρεστε την Δημοκρατία σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: