Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Προς τα Νεοδημοκρατικά blogs της Χαλκιδικής και όχι μόνο



Από χθες το μεσημέρι, τα blogs που υποστηρίζουν τη Νέα Δημοκρατία βάζουν με εκπληκτικές ταχύτητες κείμενα περί ανέμων και υδάτων. Τι προσλήψεις στα Δημαρχεία αναγγέλουν, τι κατεβατά για τον Michael Jackson βάζουν, τι χρονογραφήματα, ποδοσφαιρικά, για τις βροχές, τους κεραυνούς, τις καταιγίδες.

Ένα έχουν ξεχάσει μόνο, την Μακεδονία.

Έχουν ήσυχη την συνείδηση τους αυτοί που κατά διαστήματα γίνονται Ηρακλειδείς της ιστορίας; Γράφουν κατά διαστήματα ότι είμαστε πατριώτες και δώστου είμαστε πατριώτες ... και πολύ πατριώτες... κατά την φαντασία τους.

Εμείς μάθαμε να έχουμε μια αρχή στην ζωή μας, πρώτα η πατρίδα και μετά τα κόμματα. Η Ελλάδα έχει επιζήσει και χωρίς κόμματα. Άλλωστε τα κόμματα διαιρούν και χωρίζουν τον λαό, δεν τον ενώνουν.

Καταλάβαμε πολύ καλά τι ρόλο παίζετε, άριστες δημόσιες σχέσεις με τον κάθε απίθανο Νομαρχιακό ή Δημοτικό Σύμβουλο και περιμένουν τις ανακοινώσεις των κομμάτων μπας και ανεβάσουν άρθρα στα blogs τους.

Ένα δεν έχετε καταλάβει όμως, ότι ο κόσμος θύμωσε, είναι πολύ θυμωμένος για όλα αυτά που συμβαίνουν εις βάρος της Μακεδονίας κι εσείς τα κρύβετε για να μην δυσαρεστήσετε τις Νομαρχιακές και το κόμμα σας.

Όμως όταν υπάρχει προσκλητήριο υπέρ πατρίδος, εσείς δηλώσατε ΑΠΟΝΤΕΣ.

Τι να μας πείτε από εδώ και πέρα, δεν ντρέπεστε λίγο;

Μήπως γνωρίζετε μια σχεδόν άγνωστη λέξη που ονομάζεται συνείδηση;

Το μόνο που κάνετε είναι να είστε τα δεκανίκια ενός σάπιου συστήματος και απάτριδες σαν τους διεθνιστές, αυτό καταντήσατε.

Μη μας ξαναπείτε για πατριωτισμό γιατί δεν θα σας πιστέψουμε.

Βάλτε καμία ανακοίνωση τώρα για τον Τσίπρα, να ανεβάσετε κανένα άρθρο και έχετε εκτελέσει το καθήκον σας. Κουτάβια... που περιμένετε να γίνετε τα μαντρόσκυλα ενός απάνθρωπου και απάτριδου κατεστημένου.

Πόσο πάει η διαφήμιση στις εφημερίδες που διαθέτετε; Με την σιωπή σας πόσες καταχωρήσεις έχετε κανονίσει για τα επόμενα φύλλα;

Μια είναι η διαφορά μας και είναι σημαντική, είστε βολεμένοι και προσκυνημένοι και ο ρόλος σας δεν είναι καθαρός. Η ιστορία έγραψε για την προδοσία της Μακεδονίας χτες και γράφει και σήμερα.

Έπρεπε να ζούσε ο Ειρηναίος τώρα για να χτυπήσει πένθιμα τις καμπάνες στον Πολύγυρο και να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες. Όμως μη νομίζετε ότι σας πέρασε. Μια φορά το Μακεδονικό έριξε τη Νέα Δημοκρατία, προβλέπουμε ότι θα την ρίξει και δεύτερη.

Αυτά και θα επανέλθουμε.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

FILE ANHLIOTI DEN PEIRAZEI TI
BAZOYN TA BLOGS TON SMURFS ALLA TI BGAZOYN DHLADH LOGOKRINOYN TA SXOLIA STO FULL.