Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δυνατή Σιθωνία» στη Νικήτη

 Nικήτη 03 Μαΐου 2014

Δελτίο Τύπου

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Δυνατή Σιθωνία» στη Νικήτη, του υποψηφίου Δημάρχου Σιθωνίας Ιωάννη Τζίτζιου πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα παρουσία υποψηφίων δημοτικών και τοπικών Συμβούλων και κόσμου. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος στην ομιλία του αναφέρθηκε στην κρισιμότητα αυτών των εκλογών. «Ο Δήμος Σιθωνίας πρέπει να συνεχίσει τη θετική πορεία των προηγούμενων ετών. Στην εποχή της αβεβαιότητας και της κρίσης, δεν μπορούμε να ρισκάρουμε.  Δεν επιτρέπεται να διακινδυνεύσουμε όσα πολλά και σημαντικά έχουμε πετύχει.
Θεωρούμε χρέος μας απέναντι στους συνδημότες μας, που μας τιμούν τόσα χρόνια με την εμπιστοσύνη τους, να διασφαλίσουμε ότι η Σιθωνία θα συνεχίσει τη θετική πορεία των προηγούμενων χρόνων. Ότι θα αξιοποιήσουμε όλα όσα πετύχαμε και θα πετύχουμε ακόμη περισσότερα» ανέφερε.


Ο κ.Τζίτζιος αναφέρθηκε στο πολυσήμαντο έργο που επιτελέστηκε στο Δήμο Σιθωνίας και στη συνέχεια ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος για τη νέα δημοτική περίοδο.

«Το νέο μας πρόγραμμα έχει σχεδιασμό και φιλοσοφία. Οι εκλογές της 18ης Μαΐου είναι καθοριστικές για το μέλλον της αυτοδιοίκησης που καλείται μεν να αντιμετωπίσει προβλήματα και αδυναμίες, ωστόσο βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη πρόκληση της νέας προγραμματικής περιόδου


Σε περίπτωση που χαθεί χρόνος στην προετοιμασία, ωρίμανση και ένταξη έργων στο νέο ΕΣΠΑ, υπάρχει κίνδυνος η επόμενη δημοτική περίοδος να χαρακτηριστεί από έλλειψη χρηματοδοτικών πόρων για επενδύσεις και υποδομές»  υπογράμμισε ο κ.Τζίτζιος.

Στη συνέχεια ο κ.Τζίτζιος παρουσίασε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δυνατή Σιθωνία» τονίζοντας ότι απαρτίζεται από ικανά πρόσωπα αλλά και ανθρώπους με εμπειρία από όλους τους κοινωνικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς χώρους, πέρα από κομματικές ή πολιτικές τοποθετήσεις, με γνώσεις, δεξιότητες και πάνω απ’ όλα με διάθεση προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Την Κυριακή 4 Μαΐου στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στη Συκιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: