Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

«Ναι» θα ψηφίσει η Β.Παπανδρέου - Επιμένει στο «όχι» η Λ.Κατσέλη


«Δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη να μη δοθεί η 6η δόση», είπε η Βάσω Παπανδρέου μιλώντας σήμερα, Πέμπτη, στη Βουλή, ουσιαστικά ξεκαθαρίζοντας πως θα ψηφίσει «ναι» στη σημερινή ψηφοφορία του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

Η κ. Παπανδρέου δήλωσε πως συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό, ο οποίος την «διαβεβαίωσε» ότι σε περίπτωση που δεν ψηφιστούν όλα τα άρθρα του πολυνομοσχεδίου, δε θα δοθεί η 6η δόση.

«Ψηφίζω και έχω συνειδησιακό πρόβλημα όπως πάρα πολλοί», τόνισε η κ. Παπανδρέου προσθέτοντας πως είναι «η τελευταία φορά».

Μετά τις αποφάσεις της Κυριακής, συνέχισε, πρέπει οπωσδήποτε να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες. «Δεν πάει άλλο» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως «η κοινωνία είναι σε απόγνωση και η χώρα καταρρέει.

Στο μεταξύ, επιμένει στη θέση της η πρώην υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, να καταψηφίσει το άρθρο 37 του πολυνομοσχεδίου.

Για τις 2 το μεσημέρι, μάλιστα, προγραμματίστηκε Υπουργικό Συμβούλιο, όπου ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα ενημερώσει την κυβέρνηση για τις εξελίξεις εν όψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της προσεχούς Κυριακής.

Το πολυνομοσχέδιο ψηφίστηκε επί της αρχής το βράδυ της Τετάρτης και σήμερα, Πέμπτη, τίθεται σε κατ' άρθρο ψηφοφορία.

Πηγή: Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: